ProSave og Bloxhub arbejde

Materialer til byggebranchen på en smart måde

ProSave er en platform til digitalt orienterede installatører, og grossister der ønsker at understøtte den udvikling. Vores platform giver adgang til mere end 800.000 byggematerialer og giver installatører smarte måder at håndtere og analysere indkøb på. Platformen integrerer ydermere til en lang række førende ordre/sags- og kalkulationssystemer.

ProSave historisk

Vores historie

ProSave blev startet uden for København i 2013 da en større el-installatør ønskede at bygge et internt indkøbssystem, der kunne “snakke sammen” med virksomhedens grossister og ordre/sags- og kalkulationssystemer.

Installatøren synes det var at processer vedrørende materialeindkøb, var administrativt besværligt.  Derudover skulle medarbejderne have større beslutningsevne vedrørende materialer når de var på farten. Processerne skulle samles i ét system. Samtidig var grossisterne klar til at understøtte køb af materialer på farten – og dermed opstod ProSave.

Vi ønsker med ProSave at gøre grossister og håndværkeres hverdag mere effektiv og lækker, når der skal handles materialer. Det arbejder vi på med nysgerrighed, glæde og optimisme – hver dag!

Hvem er vi?

Vores organisation består af ca. otte personer, der alle arbejder på at gøre ProSave-platformen til den førende indkøbsplatform på markedet.

Du kan finde kontaktinformation på vores direktion herinde, som du er velkommen til at kontakte hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anden feedback.

Jens-Ole Kyhl Klitgaard CEO / Adm. direktør joklitgaard@prosave.dk
René Balslev CTO / Teknisk direktør rbalslev@prosave.dk
Nyheder
Kom i gang med platformen i dag Er du blevet nysgerrig på, hvordan du effektivt køber materialer til dine opgaver – så prøv vores platform i 14 dage gratis.
Det tager kun et øjeblik, og så er du i gang!
Brug for hjælp? Giv os gerne et kald, vi sidder klar til at hjælpe dig. +45 41 150 150