Indkøb tilpasset jeres organisation

Med ProSave får I ét sted at købe materialer – fra alle jeres grossister.

 

Eksempler: 

  • Planlæg jeres materiale-bestillinger med vores reservations-funktion
  • Få overblik over alle jeres ordrer med vores ordrehistorik funktion, som også er søge-venlig
  • Få adgang til alle jeres prisaftaler med grossisterne, og køb materialer til den rigtige sag

Alle funktioner

Samlet produktkatalog

Vi sørger for alt det tekniske med at samle produktdata og holde dem opdaterede. Så kan I bare bestille. Det sparer meget tid, hver dag.

Integreret bestilling

Vi er integreret direkte med grossisterne, så når der trykkes “send ordre”, er bestillingsprocessen gennemført. Det skal være hurtigt og enkelt at bestille materialer.

Godkendelsesflow

I kan konfigurere godkendelse af indkøb så det passer jeres organisation, fx bestillinger fra Montør Madsen kræver godkendelse. Så er I fri for at ringe forgæves eller fejlkøbe.

Favoritter og skabelonkurv

Favoritgrupper på tværs af grossister – så behøver I kun vedligeholde ét sted. Skabelonkurve til periodisk gentagende indkøb, gør hverdagen effektiv.

Nettopriser på alle konti

Aktuelle nettopriser kan aflæses i ProSave på både hoved- og projektkonti. Rabataftalerne opdateres automatisk. Fra udvalgte grossister også kampagner og tilbud. Besparelser lander direkte på bundlinjen.

Godkendte leveringsadresser

Leverings-adresser kan konfigureres til at integrere med grossisterne, så I bruger de godkendte leveringsadresser med natlevering. Leveringsfejl er irriterende og dyre.

Brugeradministration

Opret og vedligehold brugeren ét sted på tværs af leverandører, og konfigurér om han må se netto- eller listepriser, prisdetaljer, hvor bestillingerne skal sendes til, standardkonto mm. Nemt og sikkert!

Rapportering

Få adgang til detaljeret ordrehistorik på tværs af leverandørererne, og se indkøbsrapporter med opgørelse pr. leverandør med besparelser i både tal og grafik. Effektivisering kræver data og overblik.

Integreret med resten

Effektivt indkøb kræver, at systemerne kan tale sammen direkte. Så når I laver materialelister i Kalkia, tilbud i Corbis EL, eller skal købe ind på en sag i Minuba er der direkte forbindelse. Integrationer gør, at I kan eksekvere sagerne hurtigt og præcist.

Skridtvis søgning

At finde materialer via en søgeproces kan være en jungle. For at indsnævre resultater kan I anvende vores ’skridtvise søgefunktion’ der gradvise indsnævrer søgeresultatet, så I hurtigt finder de rigtige materialer.

Alle dine indkøbs-aftaler samlet ét sted

Bestil materialer med ét klik fra forskellige grossister på samme ordre. Leveringsomkostninger kan også beregnes.

Integration med sagssystemer

Registrér let indkøb på den rigtige sag. Integreret med markedets bedste sagssystemer fx E-Komplet, Minuba, EG One. Vi forbedrer løbende integrationer, så du kan fokusere på rigtigt arbejde.

Kom i gang med platformen i dag Er du blevet nysgerrig på, hvordan du effektivt køber materialer til dine opgaver – så prøv vores platform i14 dage gratis.
Det tager kun et øjeblik, og så er du i gang!
Brug for hjælp? Giv os gerne et kald, vi sidder klar til at hjælpe dig. +45 41 150 150