ProSave og Bloxhub arbejde

Materialer til byggebranchen på en smart måde

ProSave er en platform til digitalt orienterede installatører og grossister. Vores platform giver installatører adgang til mere end 1 million byggematerialer, og giver smarte måder at håndtere og analysere indkøb på. Platformen integrerer ydermere til en lang række førende ordre/sags-systemer fx E-Komplet og Minuba.

ProSave historisk

Vores historie

ProSave blev startet uden for København i 2013 da en større el-installatør ønskede at bygge et internt indkøbssystem, der kunne “snakke sammen” med virksomhedens grossister og ordre/sags- og kalkulationssystemer.

Installatøren synes det var at processer vedrørende materialeindkøb, var administrativt besværligt.  Derudover skulle medarbejderne have større beslutningsevne vedrørende materialer når de var på farten. Processerne skulle samles i ét system. Samtidig var grossisterne klar til at understøtte køb af materialer på farten – og dermed opstod ProSave.

Vi ønsker med ProSave at gøre grossister og håndværkeres hverdag mere effektiv og lækker, når der skal handles materialer. Det arbejder vi på med nysgerrighed, glæde og optimisme – hver dag!

Hvem er vi?

Vi er et team der alle arbejder på at gøre ProSave-platformen til den førende indkøbsplatform på markedet.

Du kan finde kontaktinformation på vores kommercielle team herinde – og du er velkommen til at kontakte på e-mail hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anden feedback.

Mikkel Steen Liedner CEO / Adm. direktør ml@prosave.dk
Nyheder
Kom i gang i dag! Er du blevet nysgerrig på, hvordan du med ét klik kan købe materialer fra dine grossister? Prøv gratis i 14 dage.
Skriv e-mail eller tlf. – så sørger vi for at du kommer hurtigt i gang!
Brug for hjælp? Giv os gerne et kald, vi sidder klar til at hjælpe dig. +45 41 150 150