Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Udvidet samarbejde med LM

6. februar 2019
René M. Balslev

Udvidet samarbejde med LM

Det er vigtigt for os at have langsigtede samarbejder der kan sikre effektive indkøbsprocesser for vores kunder. Derfor glæder det os meget, at vi har vekslet et mangeårigt tillidsfuldt samarbejde til en stærk aftale med Lemvigh-Müller.

Det er en aftale der både konsoliderer og peger frem, og som vil gavne vores fælles kunder på en masse spændende områder.

Men først og fremmest er det en aftale der anerkender, at vi har god nytte af hinandens kompetencer, som tiden også kræver det af os. Meget af det samarbejde, automatisering og effektivisering som diskuteres i “Industri 4.0” tager godt nok udgangspunkt i traditionel økonomisk optimering, men nedenunder ligger en mere brutal sandhed: Vi SKAL være effektive i alle led og fra lige nu, hvis der skal være noget tilbage til kommende generationer. Det er vores ansvar.

ProSave indkøbssystem har fokus på materialeindkøb – fra montøren i marken via projektlederen på kontoret til leverandøren, og tilbage igen. Der er store, varige og direkte økonomiske gevinster ved at organisere materialeindkøb med ProSave.

Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan vi kan hjælpe? Kontakt os på mail / telefon, eller opret en konto på forsiden.

Der er gratis prøveperiode på 14 dage.