Du er her

Samlet indkøbssystem

Desktop og mobil

Få en effektiv indkøbsproces på tværs af grossister. Produktdata og nettopriser opdaterer vi flere gange om ugen, og vi kan også integrere til jeres økonomisystem, så der f.eks. kan laves automatisk fakturakontrol.

Prøv gratis i 14 dage

Effektive processer

Vi mener højst det skal tage 30 sekunder fra en montør på farten erkender et materialebehov, finder varen, projektlederen evt. har prisoptimeret og godkendt bestillingen, og ordren sendt til grossisten.

Processer

Værktøjer der sparer penge

Prisoptimering - Samtlige kunder der har brugt ProSave i mindst 6 måneder har opnået en dokumenteret besparelse på mindst 8 pct.

Projektkurve - Fasthold tilbud, importer varelister fra Kalkia, lav skabelon til faste entrepriser (f.eks. indkøb til ny bil)

Favoritgrupper - På tværs af grossister, kan være personlige eller for alle

Adressekartotek - Vælg samme adresse vælges uanset grossist og undgå misforståelser omkring natlevering

Prøv gratis i 14 dage

Fuld kontrol

Fuld kontrol

Hvem kan se vores indkøbspriser? Hvordan fastholder projektlederen styring af hvilke varer der bliver bestilt? Hvor meget er indkøbt på projekt AB-23456? Hvordan fordeler virksomhedens indkøb sig på grossisterne? Den slags, og mere til, svarer ProSave på.

Mobil

ProSave mobil apps

Slut med misforståelser, gule lapper og forsinkede telefonopkald. Er der brug for 6 forfradåser og 500 meter 3g1,5 i en særlig grå variant kan montøren selv finde varerne lynhurtigt og afgive bestilling. Den sendes direkte til de relevante grossister, eller til godkendelse på kontoret – det kan styres for hver enkelt bruger.

ProSave mobil app har indbygget stregkodescanner.

Integreret indkøb

Integration

Få rekvisitionsnummer direkte fra økonomisystemet på ordrer, og opret udveksling af ordredetaljer mhp. automatisk kontrol af EDI-faktura fra grossisterne. Det er meget enkle forbindelser at sætte op, og gevinsterne er store. Funktionaliteten kræver ProSave økonomimodul.