Du er her

Integreret - selvfølgelig! 

Effektiv materialebestilling kræver integration mellem systemerne, så f.eks. varenumre og mængder ikke skal indtastes flere gange. Dobbeltarbejde skal undgås. Data skal kunne udveksles direkte mellem systemerne og det skal være med ét klik. Ellers går gevinsterne bare tabt i problemer med filformater, platformsforskelle e.lign.

Integration sparer tid, det reducerer fejl, og det gør jeres reaktionstid hurtigere.

Spjældsalg med Corbis EL

Sammen med Corbis EL har vi sørget for, at tilbud kan overføres direkte til ProSave, så salg og materialeindkøb gennemføres i én sammenhængende arbejdsgang.

Corbis er fantastisk i kundemødet til at udpege de ønskede materialer, det medtager automatisk tilbehørsvarer, beregner tid og sender tilbud til kunden på email. Når kunden accepterer kan montøren overføre det hele direkte til ProSave, klar til optimering og endelig bestilling.

Så kan I bruge mere tid på kunderne.

Entreprisetilbud fra Kalkia

Det mest udbredte kalkulationssystem til beregning af større sager - Kalkia - har også integreret til ProSave.

På materialesammenstillingen finder I en "PS"-knap i værktøjsbjælken. Den sørger for at overføre materialer, mængder, leverandør mv. direkte til ProSave. Vi justerer selvfølgelig for mængdeangivelserne så det passer med grossisternes krav om mindstekøb, opretter varer fra ukendte leverandører osv.

Så kommer du hurtigere fra planlægning til indkøb.

Se hvordan det foregår i videoen herunder.

Fra salg over kalkulation til indkøb