Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Google for installatører

28. januar 2016
René M. Balslev

Google har for længst bevist, at de væsentligste parametre når man “skal finde noget”, er (1) Søgemaskinens evne til at ramme rigtigt i sine forslag, og (2) Hastighed. Det gælder også når en el-installatør skal finde en stikprop eller et kabel. Det skal gå hurtigt. Meget hurtigt. Når det kommer til svarhastigheder fra webshops som dem grossisterne driver kan det kun gå for langsomt, ellers føler brugerne de spilder tiden. Det er ikke bare dig. Efter 2 sek. begynder 47% at blive utålmodige.

Hos ProSave driver vi en stor webshop. Det gør de store grossister også. Vi henvender os til de samme kunder, installatører, med de samme produkter, og vi har alle både web og mobil apps. Bevares, der er også forskelle. For eksempel køber man ikke varer hos os - man bestiller dem faktisk hos de grossister man kender og har rabataftaler med. En anden forskel er, at vi har skrældet reklamer væk, og så har vi fra start målrettet os efter at være et super effektiv værktøj. Vi lever ikke af transaktioner eller ordrestørrelse, så vores mål er ikke at få dig til at købe mere hele tiden. Vores ambition er at give dig lige nøjagtig de informationer du har brug for når der skal bestilles varer. Nåja, der er også lige den forskel, at vi har dobbelt så mange produkter i systemet - inkl. billeder og beskrivelser - som den største grossist.

Så hvordan klarer vi os så? Temmelig godt, for nu at sige det på stille jysk. Du kan læse mere om resultaterne på http://installator.dk/google-installatører.