Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Gennemsnit for året: 75,- sparet for hver eneste ordre via ProSave

23. september 2019
René M. Balslev

Ingen tvivl om, at den gevinst der er nemmest at måle ved et indkøbssystem kommer fra prisoptimering: Nøjagtig den samme vare (samme EAN), men sælgeren er en anden end den foretrukne og prisen er signifikant lavere. Det sker hele tiden, for alle kunder og på tværs af alle varegrupper.

Vores statistik for perioden 1/7-18 ... 30/6-19 fortæller, at der i gennemsnit blev sparet kr. 75 hver gang en ProSave-bruger afsendte en ordre til en leverandør. Heraf var de kr. 54 (72 pct.) i direkte, nemt målbare besparelser, og kr. 21 i procesbesparelser (konservativt sat). Bemærk, disse tal er besparelser udover aftalt varerabat og onlinerabat.

Hvor mange ordrer sender I pr. dag? På et år?

Sund konkurrence blandt grossister

Ordresum og besparelse fordelt på grossister

Diagrammerne herover viser den ordresum der er lagt til hver grossist, og de direkte besparelser vores kunder har opnået hos samme grossist. Det ses at:

  • Besparelserne er jævnt fordelt. Dvs. uanset hvem man handler mest hos (foretrukket) er der masser af gevinst når man fordeler sine indkøb
  • Én grossist betaler målbart mere for sin markedsandel i form af skarpe priser, end de øvrige
  • Det bør være relativt nemt for fokuserede leverandører at få plads (og lige netop den slags har vi på vej :-))

 

Varige gevinster ligger i processerne

Vi mener selv vi er meget konservative i beregningen af de svært-målbare procesgevinster, og særligt kunder der integrerer ProSave med deres ERP-system opnår betydelig højere effektivitet.

Uanset omfanget er der det særlige ved procesbesparelser at de er varige. Det er vaner som indlejres i organisationen og kulturen. Den skærpede effektivitet sikrer god bundlinje uanset om man opnår direkte besparelser på materialeindkøb, og for dem der tænker i salg af deres installationsforretning er effektivitet vigtig for værdiansættelsen, hvorimod de direkte besparelser ovenfor er mere flygtige.

Interesseret i en kvalificeret snak om hvordan vi kan hjælpe med materialeindkøb? Kontakt os på tlf. 41 150 150, email info@prosave.dk, eller gå til forsiden og opret en konto. Det er gratis i 14 dage!