Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Få jeres egen indkøbsapp

10. august 2017

Mod et tillæg på kun kr. 50 pr. måned / bruger tilbyder vi nu, at ProSave kunder får deres egen version af vores mobil apps. Det har de valgt hos f.eks. Dahl A/S og Eltel Networks A/S.

Brandede apps fra Eltel Networks A/S, Dahl A/S og LTECH A/S

Servicevogne og arbejdstøj med logo giver internt sammenhold og genkendelighed i markedet. Reklameværdi og identitet.

Sådan er det også med apps på mobiltelefoner, så vi har arbejdet på, at gøre kundebranding mulig med ProSave mobil apps. Ambitionen var, at det skulle være nemt at vedligeholde og til at betale.

Det lykkedes, og de første kunder er på, så nu kan vi levere jer markedets bedste indkøbssystem med firmaets egne farver, ikoner og logo.

ProSave, Dahl, LTECH, ELTEL app ikonUnder kølerhjelmen er der en komplet version af ProSave, dvs. 430.000+ produkter, dyb integration til grossister, og mange andre produktive indkøbsfunktioner.

Med i pakken følger også egen App Store, fra start fyldt med apps der bruges af installatører. Så kan I nemt onboarde nye medarbejdere og videndele om produktive apps.


 "For os har gevinsterne været tydelige ved at få vores egen version af ProSave i LTECHs farver og logo. For selvfølgelig skal medarbejderne bruge firmaets egen app - det kan de fleste forstå." - Henrik Holmgren, LTECH A/S


 Det giver mange fordele, at få sin egen mobil app på denne måde:

  • Reklameværdi eksternt og internt
  • Identifikation så medarbejderne reelt bruger værktøjerne 
  • ProSave supporterer, vedligeholder og udvider løbende med ny funktionalitet (inkluderet i prisen)
  • Der kan laves funktionalitet som kun I bruger, f.eks. integration til økonomisystem, lager eller intranet. Med udviklere i både Danmark og Ukraine og mange års erfaring i branchen er vi klædt godt på til at hjælpe, uden at det koster en jetjager 

Vi sørger for alt det tekniske og grafiske. Det tager 1-2 uger. Opstart af egen app er gratis hvis man har min. 35 brugere indenfor 6 måneder, ellers koster det kr. 7.000 (engangsomkostning).

Kunne du tænke dig at høre mere?

Kontakt os på telefon +45 41 150 150 eller skriv til support@prosave.dk

Vi glæder os til at betjene dig!