Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Få jeres egen app store

12. januar 2017

Hvordan sikrer man, at medarbejderne har de rette apps? Som en udvidelse til ProSave tilbyder vi nu, at vores kunder kan få deres egen app store på mobiltelefoner og tablets.

ProSave + App Store

Der er over 2 mio. apps i de store app stores hos Apple og Google. Der tilføjes næsten 1.000 apps, hver dag. Søgeværktøjerne er ikke særlig gode, så man skal være heldig for at finde de gode apps, og videndeling om dem er ofte begrænset til snak over frokostbordet.

Det kan I gøre meget bedre.

Det er blevet nemmere for virksomheder at få sin egen app store - et supermarked hvor medarbejderne kan hente apps til mobiltelefoner og tablets - og man får meget for pengene:

  • Apps der er relevante for netop jeres dagligdag
  • Hurtig opstart af nye medarbejdere
  • Bedre sikring af virksomhedens mobile data
  • Branding af virksomheden, videndeling
  • Mulighed for at distribuere interne apps

Motiveret af kunders ønske om at få specialversioner af ProSave mobil apps har vi leveret app stores baseret på Apperian. Gevinsterne er åbenlyse. Vi besluttede derfor at blive partner med Apperian, så vi kan tilbyde én samlet pakke til eksisterende og nye kunder med ProSave indkøbssystem + App Store + konfiguration med jeres egen grafik, brugere og diverse installatør apps.

Pakketilbud: 149,- pr. bruger / måned

Medarbejdere som kun skal have app store koster 50,- pr. måned, og yderligere reduktion kan opnås ved årlig betaling. Ved færre end 30 brugere påløber oprettelse til 8.999,-

Kunne du tænke dig at høre mere, evt. få en demonstration? Kontakt os på support@prosave.dk eller direkte på 41 150 150.

Vi glæder os til at betjene dig!