Du er her

Seneste nyheder

Scroll for at se flere nyheder

Et år med ProSave - de reelle tal

10. november 2015
René M. Balslev

Reelle tal

Vi har i anonymiseret form fået lov til at offentliggøre den årlige indkøbsrapport fra en af vores kunder. Hvor meget er reelt sparet? Sandheden er, at vi faktisk ikke var ambitiøse nok i regnskabsanalysen fra sidste uge.

Kunder hos ProSave modtager hver måned en indkøbsrapport som dokumenterer hvor meget de har købt ind for, hvor meget de har sparet på indkøbsprisen i forhold til deres foretrukne leverandør mm. Rapporten her er fra en af vores kunder der ligger fint midt i feltet mht. besparelse.

Det er egentlig et lidt ærgerligt tal at fokusere på, for det er ikke den største gevinst ved vores platform. Dertil kommer, at der er stor forskel blandt kunderne, f.eks. som følge af hvilke typer af varer de køber, mængden af ordrer og tidspunktet, fordi priserne ofte ændres. Men det er nemt at måle og vi beregner 2 centrale tal:

  1. Hvor meget er sparet på indkøbsprisen fra ordrer der kunne være lagt hos den foretrukne grossist, men ikke blev det? Gennemsnittet på tværs af alle kunder, grossister og ordrer siden vi startede er 10,12 %.
  2. Hvor meget er sparet på det samlede vareforbrug, dvs. inklusive ordrer til den foretrukne grossist som hos os regnes for kr. 0,00 i besparelse? Gennemsnittet på tværs af alle kunder, grossister og ordrer siden vi startede er 6,65 %.

Hele rapporten kan hentes her: Indkøbsrapport

Det glæder os at kunderne opnår så klare resultater på bundlinjen, men det er som nævnt kun en del af gevinsten. Der er meget sparet tid fordi man kan handle med flere grossister fra samme platform, besparelser fra køb af billigere alternative varer via et større produktudvalg, og fra uddelegering hvor montørerne selv køber ind med ProSave mobil apps.

Opret konto hos os via forsiden og få gratis prøveadgang resten af 2015.