You are here

Samarbejdspartnere

ProSave samarbejder med en række grossister og partnere. Vi laver direkte integration mellem systemerne så brugerne kan løse deres opgaver med få klik, reducere fejl og reagere hurtigere.

Vi er altid interesseret i at høre fra nye samarbejdspartnere der sammen med os kan bidrage med innovative løsninger som gør det nemmere, mere profitabelt og sjovere at være installatør.

Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist med 23 salgsafdelinger fordelt over hele landet. Lemvigh-Müller har et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.

IFS

IFS er en global leverandør af forretningsystemer til organisationer indenfor energi, luftfart, bygge- og anlæg, forsvar og meget mere.

ProSaves integration sikrer en meget effektiv P2P-proces, og inkluderer udveksling af arbejdsordrer, projekt aktiviteter, indkøbsordrer, ordrebekræftelser mm. Krav til godkendelse og sporbarhed fastholdes samtidig med at processerne er effektive.

Solar

Solar Danmark er en del af Solar-koncernen, som er en af Europas førende sourcing- og servicevirksomheder. Solar Danmark tilbyder en lang række produkter inden for el, vvs og ventilation og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder inden for sit felt.

Minuba

Minuba er en førende leverandør af online sags- og ordrestyring til installatør-, bygge- og anlægsbranchen. Minuba giver bedre overblik, effektiv drift og øget likviditet i virksomheden. Med integration af hele arbejdsprocessen – fra første kundekontakt til sidste faktura.

AO Johansen

Brødrene A & O Johansen er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen med et stort varesortiment, samt 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet.

EG One

EG One er et nemt og brugervenligt it-system til byggebranchen der bl.a. omfatter tids- og materialeregistrering, projekt- og ordrestyring, kvalitetssikring, kalkulation, løn, bogføring og regnskab.

Hans Følsgaard

Hans Følsgaard A/S tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur.

Med Hans Følsgaard som Din TeknikPartner får du en medspiller, som kan sikre dig teknisk rådgivning og gennemtænkte løsningsforslag. Vi har især fokus på kreativ sparring til design-in løsninger, hvor hele processen fra idé til færdig løsning gennemføres efter bedste praksis og med det mest kosteffektive resultat for øje.

Vi har et meget tæt samarbejde med nogle af verdens dygtigste producenter for hvem vi er leverandør af en bred vifte af innovative og markedsledende produkter. Vores tekniske fokusområder er Automation, Cable & Cable Management, Container, Greentech, Infrastructure, Powertech, Telecom.

Kalkia

PM El-beregning ApS (Kalkia) er et førende beregningsfirma, der beskæftiger sig med nettokalkulationer, mængdefortegnelser samt overslagskalkulationer for el-arbejder. Den omfattende viden og erfaringer tilbydes bl.a. via kalkulationssystemet Kalkia.

Produal

Produal har som mål at være en partner, der kan håndtere alt inden for måling og styring for alle vores kunder, der beskæftiger sig med bygningsautomatik. Vores designprincipper sikrer et udvalg af nøjagtige, multifunktionelle produkter, der er nemme at installere.

Corbis

Med Corbis EL (CalWin) kan du udarbejde et komplet tilbud på serviceopgaver. På din iPad/tablet direkte ude hos kunden, i bilen eller på kontoret. Du sparer tid, tilbuddet er komplet og præsentabelt og sandsynligheden for at dit tilbud bliver til ordre øges betydeligt.

CO2LIGHT

CO2LIGHT er en professionel LED producent med kvalitetssikrede løsninger til ethvert kundesegment. Vi tilbyder fuld finansiering med vores ESCO-Light Service- og Energiaftale, og sigter mod at skabe skræddersyede og tilpassede muligheder for hver unik kundecase.

CO2LIGHT har kontorer i hele landet.

GN Belysning

GN belysning A/S er leverandør af el- og belysningsløsninger.

Vores sortiment udvikler sig hastigt og består i dag af ca. 4000 lagerførte varer: Lyskilder, indbygningsspot og armaturer, el-materiel, butiksmateriel (GN-pak, ringeklokker, lygter, batterier mm.) og fest- og julebelysning.

Jens A.

Jens A. er en markant grosssist indenfor alt el-materiel der dækker hele landet fra kontorer i Aalborg og Slagelse.